MinutenwerkVijf C's
...
Spijs & drank
Ken Hom, bekend van diverse Engelse tv-series én van de parabolische pan of wok en de Engelse Yellow River Cafés, maakt kookboeken aan de lopende band. Deze Amerikaanse Chinees, die kunstgeschiedenis aan de universiteit van Californië studeerde en momenteel in Zuidwest-Frankrijk woont, publiceerde culinaire bestsellers als Toveren met de Wok en Op reis met de Wok (wereldwijd 1,5 miljoen exemplaren verkocht). In zijn nieuwe boek Snelle Wokgerechten komt hij mensen tegemoet die weinig tijd hebben om te koken. Ken Hom toont dat de snelle keuken ook smakelijk kan zijn en laat terloops zien hoe de wok op een verstandige manier gebruikt kan worden. Eens de ingrediënten zijn gesneden, is de bereiding in de meeste gevallen een kwestie van minuten. Het eerste deel van het boek gaat naar informatie over exotische producten en keukengerei. Dan volgen recepten die meestal een smakelijke, westerse versie zijn van Aziatische gerechten. Uitg. Tirion, 22,90 euro.
Verder lezen?
Als Knack-abonnee hebt u:
- digitale toegang via de website op pc en via de app op smartphone en tablet tot de magazines Knack, Trends (N/F), Sportmagazine (N/F) en Le Vif/L'Express
- 24/7 volledige toegang tot de websites van de 6 magazines met de +zone (exclusief voor abonnees) en de archieven (tot 20 jaar terug)
- digitale toegang tot op 3 toestellen tegelijk zodat uw gezinsleden kunnen meegenieten (thuis of op kot)
Verder lezen?
Als Knack-abonnee hebt u:
- digitale toegang via de website op pc en via de app op smartphone en tablet tot de magazines Knack, Trends (N/F), Sportmagazine (N/F) en Le Vif/L'Express
- 24/7 volledige toegang tot de websites van de 6 magazines met de +zone (exclusief voor abonnees) en de archieven (tot 20 jaar terug)
- digitale toegang tot op 3 toestellen tegelijk zodat uw gezinsleden kunnen meegenieten (thuis of op kot)