Snel besteld

Comme chez Fred © GF / ELZA JO TRATLEHNER

De horecazaken zijn weer open, maar voor online service valt nog steeds veel te zeggen. Van ceviche en cocktails bestellen tot T-shirts met een culinaire knipoog.

Comme chez Fred

Rapper Freddy Tratlehner – beter bekend als Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig – is verrassend genoeg ook een begenadigd kok. Sinds hij absurdistische kookfilmpjes begon te posten op zijn Instagramkanaal, werd hij een culinair fenomeen. Vorig jaar kwam zijn boek Lekker Fred uit en nu is er ook de merch-lijn met T-shirts en truien met Freddy’s favoriete oneliners. Op onze wishlist? De heerlijk droge opdruk ‘Dit zijn de ingrediënten’.

lekkerfred.com

instagram.com/vjeze_fur

Sausmens

Think Tomato is de artisanale kant-en-klare tomatensaus die Julie D’heygere ontwikkelde, na een vergeefse zoektocht naar een gezonde tomatensaus zonder toevoegingen. Na twee jaar proeven en bijsturen is Think Tomato (gemaakt van Belgische tomaten) nu rechtstreeks te koop via de onlineshop van Julie en in een selectie verkooppunten.

thinktomato.be

Hallo, kroket!

Normaal zorgen de garnaalkroketten en kibbeling van de foodtrucks van Jean Sur Mer voor een fondke op de zomerfestivals. Wie thuis het frietvet aansteekt, kan datzelfde festivalgevoel oproepen dankzij de delivery service van Jean Sur Mer. Naast de bereide snacks kun je ook verse noordzeevis bestellen, zonder zorgen zelfs, want de vis van Jean Sur Mer draagt het duurzaamheidskeurmerk van MSC.

jeansurmer.be

Cocktailtje erbij

Bartender Jurgen Nobels en chef Karel van Oyen van restaurant Nonam vullen elk weekend een doos vol lekkers om te eten en te drinken. Denk aan frisse en verrassende smaken zoals ceviche met duindoornbes en passievrucht en heerlijke comfortfood zoals pulled chicken en een decadente pecan pie. Je kiest voor een doos met vlees en vis of een vegetarisch menu en je krijgt er aangepaste cocktails bij. Ook na de opening van de horeca blijven de heren dit concept wegens succes verlengen.

nonam.be

Sausmens
Sausmens© GF
Hallo, kroket!
Hallo, kroket!© GF
Cocktailtje erbij
Cocktailtje erbij© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content