Samen sterk

© GF

Drie opvallende nieuwe collabs om in de gaten te houden.

Moncler X Rick Owens

Het meest exuberante item uit de nieuwe collab tussen het Italiaanse jassenlabel Moncler en de Amerikaanse designer Rick Owens? Een toerbus waarmee die laatste door de Verenigde Staten reisde. Van een opvallende campagne gesproken. Zijn reis zorgde tevens voor een buslading jassen naar de bekende donsmodellen van Moncler, van donkere mantels tot spacy zilver en zonder mouwen.

moncler.com

Aigle X Jean-Charles de Castelbajac

Een middag de natuur in of een weekend overleven op een festival? Een samenwerking tussen outerwearlabel Aigle en ontwerper Jean-Charles de Castelbajac levert de look. Met onder meer een kleurrijke poncho en uniseks jas gemaakt van waterdichte materialen met afneembare capuchon zet de capsulecollectie volop in op functionaliteit.

aigle.com

H&M X Helena Christensen

Iconisch topmodel van de jaren negentig en getalenteerde fotografe Helena Christensen slaat dit jaar de handen in elkaar met confectiegigant H&M. Samen lanceren ze een serie T-shirts, sweatshirts en hoody’s versierd met bloemstillevens die door de Deense werden vereeuwigd. Ook de beelden van de campagne werden door haar geschoten.

hm.com

Samen sterk
© GF
Samen sterk
© GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content