Rollade van snoekbaars met Ardense ham en cantharellen

© Diane Hendrikx

Belgische chefs delen het recept van een klassieker, maar wel in een eigen interpretatie. Deze week: Didier Baugnet van Dolce La Hulpe Brussels.

De chef

Didier Baugnet groeide op in de familieboerderij in de streek van Namen, tussen de Condroz en Haspengouw. Geen wonder dat het terroir voor hem zo belangrijk is. Didier kiest voor een eerlijke, eenvoudige keuken, waarin het product centraal staat. Enkele voorbeelden: stoofpannetje van bouchot-mosselen met fijne kruiden, geroosterde canapé met champignons en zachtgekookt ei, tartaar van sint-jakobsschelpen met truffel, wintersalade met dragonroom, tulband van tong en kreeft, smeuïge risotto, gekonfijte prei op een schaaldierencoulis.

Dolce La Hulpe Brussels, Brusselsesteenweg 135, 1310 Terhulpen, 02 290 98 00, dolcelahulpe.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content