Voor 12 à 14 stuks

Fritters:
...

Fritters: 100 g ongekookte bruine rijst 1,5 geraspte courgette 20 g bieslook 10 g dille 2 teentjes knoflook 100 g fetakaas 3 eieren 80 g geraspte Parmezaanse kaas Zeste van 2 citroenen 1 chilipeper 8 el bloem Peper en zoutDip:2 el Griekse yoghurt 2 el hummus Sap van 2 citroenen Zeste van 1 citroen Peper en zout 1. Laat de geraspte courgette goed uitlekken. Kook de rijst zoals vermeld op de verpakking. Snipper de bieslook en dille. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de chili fijn. 2. Doe alle ingrediënten voor de fritters in een grote kom en meng goed onder elkaar. Kruid met peper en zout. 3. Verhit olie in een braadpan en leg telkens één grote eetlepel van het beslag in de pan. Plet het beslag met de achterkant van de lepel in een rondje. Bak de fritters twee minuten aan elke kant. 4. Maak ondertussen de dip. Meng alle ingrediënten voor de dip goed onder elkaar en werk eventueel af met extra bieslook of dille.