Uit de zee

Schitterende foto's, verrassende recepten en veel informatie: dit elegante boek van de Franse chef Gaël Orieux is zowel voor viskenners als voor wie vis ietw...

Schitterende foto's, verrassende recepten en veel informatie: dit elegante boek van de Franse chef Gaël Orieux is zowel voor viskenners als voor wie vis ietwat intimiderend vindt een absolute aanrader. Vis, Gaël Orieux, uitgeverij Terra. Instagrampopulaire Jelle Beeckman is blijkbaar slordig, maar iemand die kip met appelmoes met een paar ingrepen, een scheut whisky en krokante aardappelen een heerlijke metamorfose geeft, verdient een plekje in je keukenboekenkast. The Messy Chef, Jelle Beeckman, uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. Nigella, Jamie, Yotam, ze komen allemaal met een nieuw boek. Hier minder bekend, maar zeker even interessant, is Nigel Slater, die met Greenfeast een geweldige ode aan herfst- en wintergroenten schreef. Greenfeast, Nigel Slater. uitgeverij Fontaine.