Feestmake-up betekent: rijke kleuren en de obligate glans en glitter. Klassieke elementen ogen modern als ze door elkaar gebruikt worden: oogschaduw als blush, gloss over blush of oogschaduw, en waarom geen glitters in de wenkbrauwen? Vertrekpunt is een smetteloze teint. Deze wordt in de verf gezet met ongewone glans- en kleuraccenten.

Een ideale teint met Energie Teint van Yves Saint Laurent, gefixeerd met transparant poeder van hetzelfde merk. Op de ogen komt het donkere Nuance Scandaleuse NĀ°318 van Rochas en het dubbele oogschaduwpotlood NĀ°048 Brume & Jade van Arcancil. Een zwart kohlpotlood van LancĆ“me en de mascara essentiel NĀ°4 van Yves Saint Laurent maken het geheel af. Een zachte gloss Lip Shimmer van Shu Uemura en een lichte blush met de tricolore losse poeder NĀ°1 van Yves Saint Laurent geven de nodige luminositeit.

* kleding: smoking en top van Helmut Lang

Een stralende basis met Liquid Radiance foundation Divinora van Guerlain, waarop een goudbronzen blush van M.A.C. wordt aangebracht, gemengd met de pastelgele oogschaduw NĀ°21 Jaune PĆ©pite van Bourjois. Deze oogschaduw en de NĀ°640 van Christian Dior komen op de oogleden, die worden afgewerkt met een bruin kohlpotlood van LancĆ“me en de bruine Diorific mascara NĀ°004 van Dior. Over de ogen en de blush werd een laagje Gloss CrĆØme Brillance van M.A.C. aangebracht. De lippen kregen een vleugje oranje gloss Juicy Tubes NĀ°03 van LancĆ“me.

* kleding: T-shirt van Gianni Versace

De teint wordt nu opzettelijk mat-bleek gehouden met de Soft Matte foundation van EstĆ©e Lauder, om de wenkbrauwen goed te laten uitkomen: deze kregen de glitter Bronze AC9 van M.A.C., dat met wax werd gemengd voor het haar. De ogen worden opgelicht met Guerlain’s Divinora Liquid Radiance. De Rouge Cosmique NĀ°05 en de matte & gloss lipduo NĀ°206 van Rochas voor een mooie dieprode mond.

* kleding: jurk met kant van Gianni Versace

productie Olivier Rizzo / foto’s Alex Salinas / haar & make-up Peter Philips / model Inge Geurts bij Vision

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content