New faces

Kaia Gerber

Deze nieuwkomers op de catwalk zijn met 82 shows (& counting) op hun palmares niet alleen goed ingelopen, ze zijn klaar om de gezichten van de toekomst te worden.

Kaia Gerber (16)

@kaiagerber

Agent: IMG Haar: bruin

Ogen: bruin Nationaliteit: Amerikaanse

#shows: 21 Eerste show: 2017 voor Calvin Klein zomer 2018

Shows voor lente 2018: Chanel, Fendi, Alexander Wang, Calvin Klein, Burberry, Prada, Versace, Valentino, Miu Miu en meer.

Extra: met moeder Cindy Crawford en broer/model Presley Gerber zit het poseren in de genen. Behalve de cover van het februarinummer van Vogue Paris, sierde ze de voorbije twee jaar al menige voorpagina. Ze is ook het nieuwe Chanel-gezicht.

Fran Summers (18)

@fransummers

Agent: Storm Management Haar: bruin

Ogen: blauw Nationaliteit: Brits #shows: 30 Eerste show: 2016 David Koma en Christopher Kane zomer 2017 Shows voor lente 2018: J.W. Anderson, Prada, Dior, Saint Laurent, Chloé, Loewe, Givenchy, Céline, Valentino, McQueen, Miu Miu, Louis Vuitton…

Extra: In januari mocht ze nog de haute-coutureshows van Valentino openen en stond ze op de cover van Vogue Italia. Je kunt haar spotten in de zomercampagnes van onder meer Zara, Marc Jacobs, Chloé en Prada.

Hannah Motler (16)

@hannah-motler

Agent: Premier Model Management

Haar: blond Ogen: blauw

Nationaliteit: Brits #shows: 31

Eerste show: 2017 voor Calvin Klein zomer 2018

Shows voor lente 2018: Calvin Klein, Helmut Lang, Coach, Marc Jacobs, J.W. Anderson, Burberry, Prada, Dior, Margiela, Dries Van Noten, Valentino, Miu Miu, Louis Vuitton…

Extra: Ze liep in januari verschillende haute-coutureshows, had een mode-reportage in de Britse Vogue en schittert in de zomercampagne van Coach.

Fran Summers
Fran Summers
Hannah Motler
Hannah Motler

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content