Web weergave

Kampeerfanaat maar geen eigen tent? Deze tentenkampen in Vlaanderen bieden overnachtingen in de natuur voor echte scouts of luxepaardjes.

ZOMER LANG WEEKEND

Deze zomerse pop-upadresjes aan of op het water brengen je instant in vakantiemodus.

ZOMER LANG WEEKEND

Gert De Mangeleer (42) leidt samen met sommelier Joachim Boudens restaurantgroep Hertog Jan***. Hun L.E.S.S Eatery in Brugge verhuist tot 30 augustus naar de hoeve in Zedelgem, waar het duo tot eind 2018 het driesterrenrestaurant Hertog Jan uitbaatte.

INZICHT

Slechts één keer gedragen, slecht passend of een stijlblunder vanjewelste: missen is menselijk, en miskopen zijn dat zo mogelijk nog meer. Dat niemand er immuun voor is, bewijzen deze modieuze slachtoffers. 'Elke zomer ga ik de uitdaging aan om het toch nog eens te dragen, maar het komt er nooit van.'

PORTRETTEN

De jaren zeventig zijn ook deze zomer nooit ver weg. Op onze verlanglijst: een gehaakte garderobe in zachte beigetinten.

MODE

Dierenprints gaan nooit uit de mode. En dus staat ook deze zomer in het teken van grote poezen. Het succes van de docureeks Tiger King heeft daar weinig mee te maken. De flop van Cats of het lot van katje Lee ook niet.

ZOMERFAVORIET

Een stuk stof, twee haken en een zonnig plekje, meer heb je niet nodig. De hangmat is al meer dan duizend jaar de favoriete relaxplek van heel veel mensen. Alsof je gewiegd wordt door de natuur, hangend tussen twee bomen.

ZOMERFAVORIET

Massaal gaan vliegen zit er deze zomer wellicht niet in, en de vraag is of we dat nog moeten willen. Waarom zouden we niet varen: langzaam reizen, waarbij je alles vanuit een ander perspectief ziet. Zeven manieren om de mooiste binnenwateren van België en onze buurlanden te ontdekken, waarbij je zélf aan het roer staat.

WATERTOERISME

En toen werd het zomer. Laat ons schalen vol lekkers maken, lachen en dansen tot diep in de nacht met wie ons lief is.

WATERTOERISME

Als er één plaats is, waar we onszelf zijn, is het in bed. Knack Weekend trekt van slaapkamer naar slaapkamer voor een eerlijk gesprek.

DE LAATSTE TUSSEN DE LAKENS