Web weergave

Michael Van Peel, een naar eigen zeggen aangespoelde Antwerpenaar uit Kalmthout, sloot 2018 af met een laatste eindejaarsconference. Na tien jaar wou hij terug naar zijn roots: stand-up in de kleine zaaltjes van het Antwerpse met in zijn kielzog een bende jong Antwerps comedygeweld. Hij houdt van 't Stad, maar niet als openluchtmuseum.

STADSGIDS ANTWERPEN: MIJN STAD

Avere le mani bucate, zeggen de Italianen zo mooi. Wie winkelt in Antwerpen, riskeert al snel een gat in zijn hand te hebben. Maar je komt ook nooit met lege handen naar huis. Dus, ga snel op zoek naar schone cadeaus, voor jezelf of een ander!

STADSGIDS ANTWERPEN: SHOPPEN

Het Antwerpse stadhuis was met zo'n dikke 450 jaar op de teller dringend aan renovatie toe. Ann Volders, projectleider stad Antwerpen, en architect Bart Biermans van HUB Architecten leiden ons rond in wat een huzarenstukje blijkt.

STADSGIDS ANTWERPEN: TALK OF THE TOWN

Bij Middle Eats eet je goulash à la Midden-Oosten, bij Table Dance word je verwend met Brits-Aziatische gerechten, bij Cipiace aperitief je op zijn Italiaans en bij Okoz bijt je in een Japanse okonomiyaki.

STADSGIDS ANTWERPEN: ETEN EN DRINKEN