Web weergave

Het Antwerpse modemerk Nathalie Vleeschouwer blaast tien kaarsjes uit. Sinds enkele jaren werkt ook dochter Felix voor het familiebedrijf. Het voorbije jaar dwong de coronacrisis hen in een nieuwe richting en werd hun samenwerking nog intenser.

WEEKEND UPDATE

Deze recent gelanceerde Belgische make-uplijnen maken je mooi van kop tot teen(nagel).

WEEKEND UPDATE

Het was de Duitse socialiste Clara Zetkin die op een Internationale Vrouwenconferentie in 1910 voorstelde om vanaf het volgende jaar 8 maart uit te roepen tot Internationale Vrouwendag. 110 jaar na die allereerste keer, brengen wij drie vrouwen samen om het over verleden, heden en toekomst van het feminisme te hebben.

MAATSCHAPPIJ

"Wanneer de regen daalt op straten, pleinen, perken," zingt Jacques Brel, "dan wacht mijn land. Mijn vlakke land." Een lofzang op al het moois dat ons land te bieden heeft.

MODE

Toen Hugues Delaunay en Kenny Decommer de verhoogde verdieping van een kunstenaarswoning betrokken, leek hun inboedel plots bijzonder nietig. Meer hadden ze niet nodig om zelf aan het ontwerpen te slaan. 'Dit appartement was essentieel in het ontstaan van Cobra Studios.'

INTERIEUR

Dankzij ambassadeurs als Pierre Marcolini of Mallory Gabsi, die onze producten en recepten in het buitenland op de kaart zetten, is culinair België steeds meer een begrip aan het worden in de wereld van de kosmopolitische fijnproever. Ons land wordt overal gesmaakt!

CULINAIR

Het populairste gerecht van Noord-Italië is er eentje waar heel wat mensen zich niet aan wagen. Jammer, want het is delizioso en eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Deze roze risotto met krachtige smaken kan zelfs rodebiethaters bekeren.

WEEKENDRECEPT