Web weergave

Ocean Liners in het V&A wordt ongetwijfeld de meest impressionante expo van het voorjaar voor wie van retroglamour en -glitter houdt.

WEEKENDUPDATE

Je kent haar als actrice in onder meer Big Little Lies, dochter van, cool girl en sinds kort ook als beautyambassadrice van Yves Saint Laurent Beauté.

WEEKENDUPDATE

Al bijna vijftien jaar schrijft ze over de liefde. Haar wekelijkse Lust & Liefde-interviews in De Volkskrant en De Morgen en de Verlaten Vrouwen-verhalen die maandelijks in Linda verschijnen, worden gretig gelezen. Vorige week kwam haar nieuwe boek De zeven wetten van de liefde uit.

INZICHT

Of ze elkaar nu één dag kennen of al hun hele leven, deze duo's zien elkaar doodgraag. Negen keer the look of love.

MODE

Elk jaar in januari zetten twee interieurbeurzen de toon: Maison & Objet in Parijs en Internationale Möbelmesse (imm) in Keulen. Knack Weekend ging kijken, zitten en aanraken.

DESIGN

In de houten toog van hotel Dunton Hot Springs staat de naam Butch Cassidy gekerfd. Twee eeuwen geleden kwam de notoire bankovervaller zich hier, in de machtige Rocky Mountains, verschuilen. Vandaag strijken in dit spookstadje vooral levensgenieters neer, op zoek naar het toppunt van rust.

REIZEN

In de aanloop naar valentijn koppelen we enkele wijnen aan elkaar. Al dan niet met een passend gerecht. Om met zijn tweeën (of met meer) te delen.

WIJNenCO