Web weergave

We vergeten het weleens, maar skiën is een sport. Eentje waar je best ietwat op voorbereid bent.

UPDATE

Trek je rubberlaarzen maar aan. We keren terug in de tijd, naar de jaren vijftig en Tiny op de boerderij, met illustraties van Marcel Marlier.

MODE

Na haar bankroet in 2013, is Detroit aan een remonte bezig. Toerisme speelt daarin een grote rol. Ontdek nog dit jaar de troeven van de stad, want het zal alleen maar drukker worden in Motor City, de bakermat van de auto-industrie én Motown.

REIZEN

Fusion, moleculair, New Nordic Cuisine, Aziatische streetfood, vegan... Een mens zou zich bijna schamen als hij snakt naar een smakelijke tartaar of een sappige gebraden kip. Goed nieuws voor de liefhebbers van klassiek: meer en meer kwaliteitskeukens trekken opnieuw de Belgisch-Franse kaart.

CULINAIR

Met een verleden in televisie en marketing gooide Laurent Jadot zijn leven radicaal om toen hij vegan boterhammenspreads begon te maken. 'De beslissing viel tijdens een zomer waarin ik alles op een rijtje zette. In mijn werk botste mijn activisme voor dierenrechten met de normen die ik professioneel moest hanteren. Hierdoor werd duidelijk dat ik moest ondernemen in lijn met mijn overtuigingen.'

WEEKENDRECEPT