Web weergave

Dit jaar viert de iconische Bone cuff van Tiffany & Co. zijn 50ste verjaardag. Het sieradenmerk versiert de armband voor de gelegenheid met fijne stenen.

WEEKEND UPDATE

Pierre Marcolini (56) begon zijn carrière als 19-jarige en zette Belgische chocolade opnieuw op de wereldkaart, met nu bijna veertig vestigingen in Europa, Azië en het Midden-Oosten. Hij werd eind oktober uitgeroepen tot de beste patissier ter wereld op de World Pastry Stars, een van de belangrijkste onderscheidingen voor meester-bakkers.

INZICHT

Door de coronacrisis zijn onze sociale contacten tot een minimum beperkt. En dus lopen we heel wat tedere aanrakingen mis van mensen die ons lief zijn. Zelfmassage, al dan niet met behulp van kleine accessoires, kan helpen om wat van de spanning weg te nemen.

BEAUTY

Via films en tv-series kent iedereen de typisch Amerikaanse architectuurklassieker: de front porch. De pandemie maakte de heropleving compleet. Nu de wereld voorlopig op slot blijft, zit je lekker buiten, met de buurt toch binnen bereik. Misschien een kans om in dit politiek verdeelde land wat burenrelaties te herstellen?

ARCHITECTUUR

Met zijden tofoe maak je een heerlijk romige chocomousse, waar geen likje room noch een ei aan te pas komt. Zorg dat je zeker deze tofoe koopt: hij is - zoals de naam doet vermoeden - zijdezacht en laat zich perfect glad mixen tot een mousse. De smaak van de tofoe wordt volledig overgenomen door de chocolade, vrees dus niet voor gekke smaakjes: dit is de real deal.

WEEKENDRECEPT