Web weergave

In Bij mij aan tafel, haar twaalfde kookboek al, komen we veel te weten over de beroemde Britse televisiekok: wat Nigella eet om een kater te bestrijden bijvoorbeeld of wat ze tijdens een slapeloze nacht uit de ijskast haalt. Maar toch vooral wat ze dierbaren en vrienden voorschotelt als die bij haar thuis de voeten onder tafel schuiven.

INTERVIEW

Alle body positivity ten spijt is het pover gesteld met het kledingaanbod in grote maten. Wat in de rekken hangt, lijkt gemaakt om te verhullen, niet om te plezieren. Vandaar ons pleidooi voor meer plussize. "Misschien slankt een plooirok niet af, maar ik word wel blij als ik er een draag."

MAATSCHAPPIJ

Niet te missen in Parijs, en dé plaats om met de neus tegen de vitrines 'ooit, als ik geld heb' te verzuchten, is de place Vendôme. Al ruim tweehonderd jaar hét symbool van de Franse luxe dankzij de vele grote couturiers die er gevestigd zijn, en vandaag het ultieme juwelenwalhalla. Een overzicht van de grote huizen en hun glansrijke geschiedenis.

JUWELEN

UITGEREIKT DOOR KNACK WEEKEND, LE VIF WEEKEND,FLANDERS DC (FLANDERS DISTRICT OF CREATIVITY) EN MAD, BRUSSELS FASHION AND DESIGN PLATFORM

EVENT