Web weergave

Compacte, vierkante oogschaduwpaletjes winnen het van de XXL-paletten. De looks van dit seizoen zijn herfstig, met koperkleurige bostinten.

WEEKEND UPDATE

Alain Coumont (60) is geboren in Hoei en opende in 1990 de eerste Le Pain Quotidien in Brussel. De keten heeft nu 203 vestigingen wereldwijd. In 2015 volgde de plant-based food & wine-bar Le Botaniste, die nu drie Belgische en vier Amerikaanse vestigingen telt. Hij lanceert deze week het receptenboek Tartine Confidential, in samenwerking met journalist en fotograaf Jean-Pierre Gabriël.

INZICHT

Als de temperaturen dalen, willen wij schuilen. In een zachte cocon van (alpaca)wol en kasjmier.

MODE

Pasta cacio e pepe is een mythische Romeinse bereiding die chefs en amateurkoks fascineert. Met amper drie ingrediënten lijkt het eenvoudig, maar schijn bedriegt: het is een van de moeilijkste pasta's om te bereiden. Een stukje geschiedenis en sociologie, met enkele recepten.

CULINAIR

Migas - Spaans voor broodkruimels - is een typisch gerecht van het Spaanse platteland op basis van oud brood. Je eet het als tapa, voorgerecht of hoofdmaaltijd, maar het staat ook goed op de brunchtafel. Kwestie van je oud brood eens om te toveren tot iets anders dan broodpudding.

WEEKENDRECEPT

We serveren je de lekkerste nieuwigheden en trends.Deze week: de smaak van geluk.

CULINAIR