Knack Weekend

Web weergave

Wie op dieet is, vindt er misschien niets of net veel aan, maar make-up die ruikt naar chocola is een minitrend.

WEEKENDUPDATE

WEEKENDUPDATE

Horden meisjes probeerden twintig jaar geleden het kapsel van Rachel uit Friends na te bootsen. Zou de pony van Olivia in Thuis hetzelfde effect hebben? En is Jeanne uit DeKotmadam het evenbeeld van de Vlaamse huisvrouw? We trokken met onze vragen naar de set.

REPORTAGE

Klassiekers in nieuwe jasjes, kruidige geuren voor hem en vrolijk bloemige voor haar. Voor elke neus wat wils.

PARFUM

Grote huizen maken een statement met hun nieuwe geuren in zachtroze flesjes.

PARFUM

Klassiekers hullen zich in een exclusieve feestoutfit. Nu al een kerstcadeautip: dat betekent dubbel zoveel plezier voor de fans van deze iconische geuren.

PARFUM

Kruidig, warm en intens, zo ruiken we onze mannen graag. Deze aromatische geuren warmen elke koude winteravond op.

PARFUM

Parfumeurs laten zich graag inspireren door het zonlicht. Het resultaat: sprankelende bloemengeuren.

PARFUM

In Antwerpen vond coworking en event space Fosbury & Sons onderdak in een gebouw van Léon Stynen, vrijdag openen ze hun eerste Brusselse vestiging in een architecturaal pareltje van Constantin Brodzki. Toeval? "Design en esthetiek zitten in ons DNA, maar zijn geen doel op zich. Wel een middel om te tonen dat werken ook aangenaam kan zijn."

INTERIEUR

Lola, Marta en Robin. De eerste verkocht er seks, de tweede kwam er om te dansen en de derde schreef hun verhalen neer. Een vrouw moet uit bijzonder hout zijn gesneden om te overleven in Death Valley, de heetste plek op aarde, met een gemiddelde temperatuur van 42.2 °C.

REIZEN

Met drie restaurants in de 50Best, waaronder Central op de zesde en Maido op de zevende plaats, behoort Lima tot de topbestemmingen in de wereld van de gastronomie. De hoofdstad van Peru is dan ook al ruim drie decennia de meest geprezen culinaire hotspot van Latijns-Amerika.

CULINAIR

Er zijn veel champagnes van grote merken, maar de bubbels van kleinere familiale domeinen zijn vaak goedkoper én beter. Twaalf smakelijke tips voor de feesten.

WIJNenCO

Wie met eiwitoverschotten zit na het maken van tiramisu of crème anglaise hoeft niet langer eindeloos meringues te bakken. Met deze drie tips werk je overtollig eiwit weg op verrassende wijze.

SMAAKMAKERS

Hannelore Knuts (41) brak eind jaren negentig door als model. Ze deed campagnes voor onder meer Chanel, Prada en Gucci, liep zowat alle shows en werd een muze van Karl Lagerfeld en Jean Paul Gaultier. Daarnaast cureerde ze de expo UltraMegaLore in het Modemuseum Hasselt, acteerde ze in The Invader van Nicolas Provost en Dave van Radio Soulwax en werkte ze voor kunstprojecten samen met Michaël Borremans, Daniel Sannwald en Sidi Larbi Cherkaoui.

OMZIEN