Web weergave

De Franse ontwerpster ontwierp een collectie bed- en badlinnen voor La Redoute Intérieurs. Denk handdoeken met streepjes en een dekbed met de Bretoense kust.

WEEKENDUPDATE

Wie een eetstoornis heeft doorgemaakt, weet hoe moeilijk het is om hulp in te roepen en je probleem aan te pakken. En dat is maar het begin van een hobbelig parcours, met veel ups, maar veel meer downs. Genees je ooit echt van anorexia of boulimie?

GEZONDHEID

Elke avond tv-kijken met je buren. Wekelijks koken voor vijfentwintig mensen. Nooit meer rustig de krant lezen. Voorbij is de tijd dat cohousing dit soort beelden opriep, want de vraag naar samenhuizen stijgt. De komende jaren zal het aantal samenwoonprojecten in België zelfs verdubbelen. Deze gezinnen zijn al overtuigd van de voordelen.

WONEN

In Ukkel staat een niet-alledaagse villa in de vorm van een pakketboot. Het bijzondere monument uit de jaren dertig van architect Louis Herman De Koninck werd zopas gerestaureerd. De nieuwe eigenaar blies meteen ook nieuw leven in De Konincks legendarische keukenmerk Cubex.

INTERIEUR

Ruim dertig jaar geleden overleed Georgia O'Keeffe. Baanbrekend waren haar schilderijen van het uitdagende landschap van Ghost Ranch, in New Mexico, een plek waar sterke vrouwen ook vandaag nog inspiratie vinden.

REIZEN