Web weergave

Het Antwerpse Modemuseum heropent met de stijlevolutie van de Belgische ontwerper Olivier Theyskens die, na zijn omzwervingen bij grote labels, uiteindelijk weer terechtkwam bij zijn oude liefde.

WEEKEND UPDATE

Een man in een jurk. Het doet nog steeds de hoofden draaien op straat. Wat als je niet in het verkeerde lijf geboren bent, maar toch de onbedwingbare drang voelt om vrouwenkleren aan te trekken? Een kijk in het hoofd van de crossdresser. "Ik wilde De kleine zeemeermin zijn."

SAMENLEVING

Sneeuw of geen sneeuw, de Europese skistations doen er alles aan om skiërs en snowboarders in de watten te leggen. Ontdek de nieuwe hotels, bijzondere trends en culinaire verrassingen. Want ook genieten is een wintersport.

WINTERSPORT

Ver van het massatoerisme in de grote Mexicaanse resorts, gaan we op zoek naar een ander Yucatán. In het spoor van het oude Mayavolk ontdekken we de geheimen van het oerwoud en grotten vol geesten. En hippies nemen ons mee naar oases van rust langs de kust.

REIZEN

Emmanuel Renaut is een bergmens in hart en nieren. Sinds 1998 is Megève zijn vaste stek. Met zijn vrouw Kristine runt hij er het driesterrenrestaurant Flocons de Sel, al jaren een trefpunt van professionele en niet-professionele fijnproevers.

CULINAIR