Web weergave

Uniek en ecologisch verantwoord: ook in 2021 spreken vintage sieraden tot de verbeelding. Geen zin om urenlang te speuren naar die perfecte ring? Deze twee webshops deden het voor jou.

WEEKEND UPDATE

De nieuwste it-bag van Dior in 3 weetjes.

WEEKEND UPDATE

In serum gedrenkte sheet masks zijn vandaag bijzonder in trek. Maar zijn ze echt zo effectief als ons beloofd wordt?

WEEKEND UPDATE

De Edegemse Laura De Becker (35) studeerde kunstgeschiedenis. Ze is sinds 2015 curator Afrikaanse kunst en nu ook hoofdcurator van het University of Michigan Museum of Art in de Amerikaanse universiteitsstad Ann Arbor. Daar wordt in het zog van de Black Lives Matter-beweging de galerie met Afrikaanse kunst in oppervlakte verdubbeld. Later dit jaar opent De Becker er Wish You Were Here, rond de teruggave van Afrikaanse kunstwerken.

INZICHT

Zin in een klassieke of een romige quesadella? Twee vegetarische succesrecepten van Yulibet Fernandez van Los Agaves in Brussel.

CULINAIR

Dit jaar reikte Michelin voor het eerst aparte sterren voor duurzaamheid uit. Een goede evolutie of juist een teken dat het instituut hopeloos verouderd is? Caroline Baerten van Humus x Hortense kreeg zo'n groene ster en is dankbaar, maar ook kritisch.

CULINAIR

Vegan snickers zijn meer dan waardige tegenspelers van de alombekende chocoladerepen, gevuld met pindanoten, karamel en nougat. Je maakt ze in geen tijd en kunt ze makkelijk in de diepvries bewaren. Wist je dat pinda's geen noten zijn, maar peulvruchten die ook nog eens boordevol vitamine B zitten?

WEEKENDRECEPT