Knack Weekend

Web weergave

Podcasts zijn de perfecte manier om je op een speelse manier te verdiepen in een onderwerp. Deze beautyexperts fluisteren maar al te graag hun inzichten in je oren.

WEEKEND UPDATE

Volgens het Franse doorverkoopplatform Vestiaire Collective zitten vintage horloges in de lift. Samen met juwelen zijn ze goed voor zeventig procent van de omzet. Welke modellen zijn volgens hen op termijn de beste investering?

WEEKEND UPDATE

Vergeet het brood op de plank: een job waarin je je passies najaagt, lijkt het nieuwe statussymbool geworden. Moeten we allemaal op zoek naar die ene droomfunctie die ons niets dan voldoening geeft? 'Het is gevaarlijk om ervan uit te gaan dat elke job zingevend moet zijn.'

MAATSCHAPPIJ

Drie jaar geleden stemde het Britse volk voor een vertrek uit de Europese Unie. Op 31 januari lijkt het eindelijk zover. Wat heeft de Brexit voor de mode in petto?

MODE

De white cliffs of Dover vormen het decor voor een ode aan de Britse mode.

MODE

Costa Rica, in Midden-Amerika, is bedekt met tropische wouden die beschermd worden door een ecologisch beleid waar andere landen een voorbeeld aan kunnen nemen. Hoe krijgen de Costa Ricanen dit voor elkaar? Wij gingen op verkenning in het groenste en gelukkigste land ter wereld.

REIZEN

Door de New Nordic Cuisine werd Stockholm een topbestemming voor foodies. Nu laten Malmö en Göteborg culinair van zich spreken, met chefs die de Scandinavische keuken verrijken met nieuwe ideeën en uitheemse invloeden. Wij kregen honger en trokken ernaartoe.

CULINAIR

Drie nieuwe adressen waar je momenteel een 'early bird rate' scoort.

GEWOONWEG

Buiten is het koud, binnen knettert het haardvuur. Dat vraagt om een aangepaste wijn, die lichaam en geest verwarmt.

WIJN en CO