Knack Weekend

cover Knack Weekend

Lees nr. 38 | 19 september 2018

Web weergave

De nieuwe generatie haarmaskers zit in een douchekapje. Dat moet de stoommachine van een kapsalon nabootsen.

WEEKEND UPDATE

Een economische waarheid om vrolijk van te worden: zeldzame en dure handtassen zijn de voorbije jaren een goede belegging gebleken. Niet elke tas is een potentiële goudmijn, maar het hoeft ook niet altijd een Kelly of Birkin te zijn.

MODE

I don't want to fall in love with you, zong Chris Isaak. Maar hoe weersta je de verleiding wanneer de perfecte accessoires naar je lonken?

ACCESSOIRES

Op minder dan een uur varen van Ibiza ligt het kleinste eiland van de Balearen: Formentera. Er is zelfs geen vliegveld. Dit is dé plek voor rustzoekers en liefhebbers van natuur en hippiemarktjes.

REIZEN

Er zijn van die momenten dat alles klopt: het gezelschap, het weer, de omgeving, het eten. Zo'n avond was het bij hopkwekerij en brouwerij De Plukker in Poperinge. Meer dan honderdvijftig Vrienden van de Smaak streken neer tussen de hopranken. Tweesterrenchef Tim Boury kookte met prachtige streekproducten en lokale bieren.

CULINAIR

Bourgogne is de laatste jaren sterk in prijs gestegen. Gelukkig zijn er minder bekende dorpen en streken waar de wijn betaalbaar is gebleven.

WIJNenCO