Web weergave

Als tweede generatie leiden de broers Ruben en Steven Van der Elst samen het Belgische familiebedrijf Marie Méro. Met hun najaarscollectie blikken ze terug op de voorbije vijftig jaar van het bedrijf.

WEEKENDUPDATE

Drie Belgische skincarelabels spelen in op de belangrijkste beautytrends van het moment, van cannabidiol tot probiotica voor de huid.

WEEKENDUPDATE

Van cosy sjaals tot comfy cardigans: de voorbije jaren duiken er met grote regelmaat nieuwe Belgische knitwearlabels op. De pandemische stormloop op loungewear gooide extra olie op het vuur. Is onze ooit zo florerende breigoedsector klaar voor een comeback?

PORTRETTEN

Een nieuwe coworkingplek opent de deuren in Brussel: SQ Central, ingericht met Belgisch design. Het ideale decor voor de nieuwste najaarsmode van bij ons.

MODE

De grootste uitdaging aan het bereiden van dit rijstdessert met Indiaas tintje? Geduld oefenen om de tongstrelende zachtheid te bewaren. Wees gerust, wij helpen je op weg om dit originele dessert met kardemom, kaneel, limoen en kokosmelk op tafel te toveren.

WEEKENDRECEPT