Web weergave

De modesector heeft de mond vol van streetwear. Maar dat betekent niet dat er geen plek meer is voor het pak, vindt Ingo Wilts, chief brand officer van Boss.

WEEKEND UPDATE

Elke koffieliefhebber heeft zijn lokale stek waar hij de barista bij naam kent, maar hoe zit het buiten België? Hier kun je terecht voor goeie koffie én design.

WEEKEND UPDATE

Twee Belgen, Joeri Van de Vliet (38) en Ken Berghs (45), zijn een eigen label surfboards gestart: Softdogsurf. In de videocampagne dragen de surfers hondenmaskers, hun testcentra noemen ze 'kennels' en de surfende ambassadeurs van het merk zijn 'dogsitters'. Softdogsurf wil anders zijn, en dat is het ook.

COLLAB

Drie boeken over en voor mannen, omdat het post #metoo gidsen, zelfhulpboeken en survival stories regent.

COLLAB

Producenten van het blanco witte T-shirt mogen zich in de handen wrijven: ook zonder duur logo is de basic een hit. Het is niet de enige klassieker die een comeback maakt.

COLLAB

Witte ouders deinzen ervoor terug hun kinderen naar een gekleurde school te sturen uit schrik voor het niveau van het onderwijs en eventuele cultuurclashes. Dat is het slechte nieuws. Maar het goede nieuws is: tal van hun hardnekkige vooroordelen kunnen uit de weg geruimd worden.

MAATSCHAPPIJ

Mannen zijn net mensen. Zo zijn een aantal van hen hoogsensitief. Hoe ze daar het beste uit kunnen halen, en hoe ze hun schaamte overboord kunnen gooien in een maatschappij die vooral stoere venten wil, daarover schreef psycholoog Tom Falkenstein een boek.

INTERVIEW

Voorzien op alle omstandigheden wagen ze zich onbevreesd op onbekend terrein: de wintermode zit mannen die zelf hun pad vinden als gegoten.

MODE

Wie met vakantie gaat naar Toscane, komt deze druif onvermijde-lijk tegen in het wijn-glas: de sangiovese.

WIJNenCO