Knack Weekend

Web weergave

Voor de influencers van vandaag moet een beautyproduct liefst vegan of toch zeker cruelty free zijn, met cleane ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Of nog liever: die een magisch effect hebben. Het kan blijkbaar allemaal, zo bewijzen deze drie merken die gelanceerd zijn door influencers.

WEEKEND UPDATE

WEEKEND UPDATE

De Belgische ontwerper Axel Enthoven is druk bezig de Thalys een nieuwe look te geven. Tegen 2024 moeten alle treinen een facelift hebben gekregen. Wat zal er veranderen?

WEEKEND UPDATE

Vergooi je je jeugd of maakt het je net rijker als persoon? Hoe tieners vandaag naar relaties kijken, verschilt nogal, maar één ding hebben ze gemeen: ze denken goed na over wat ze willen en wat niet. 'Als er iemand op mijn pad zou komen, zal die straf zijn best mogen doen om me te overtuigen mijn vrijheid af te staan.'

MAATSCHAPPIJ

Zeg het met een boeketje in je brood. Met enkele eenvoudige kruiden en groenten maak je van je focaccia een heus flower art-schilderij. Het betere geschenk voor een diner.

WEEKENDRECEPT

Deze week: Meskerem Mees (22), een rijzende ster aan ons muziekfirmament. In 2020 won ze Humo's Rock Rally en deze zomer speelde ze onder meer op Werchter Parklife en het Montreux Jazz Festival. Later dit najaar verschijnt haar debuutalbum Julius.

GOUDEN RAAD