Web weergave

Idyllischer dan tafelen aan de rand van het water kan haast niet. Drie adresjes om te genieten van een lekkere maaltijd én een adembenemend uitzicht.

WEEKENDUPDATE

In alle grote liefdesverhalen wordt de kus gezien als hét begin van een romantische relatie. Toch is passioneel zoenen niets anders dan twee mensen die hun lippen tegen elkaar aandrukken en speeksel en bacteriën uitwisselen. Hoe komt het dat we zoiets vies toch zo aangenaam vinden?

DE VRAAG

Op 7 juli 1994 is er een spoedkeizersnede nodig om baby Justine Aeyels ter wereld te brengen. Ze heeft mucoviscidose en brengt de eerste drie maanden van haar leven in het ziekenhuis door. In juli 2016 belandt ze daar weer, met een levensbedreigende bacteriële infectie. Tot begin augustus het verlossende telefoontje komt. Ze krijgt twee nieuwe longen.

DE ZOMER DIE ALLES VERANDERDE

Een zomer lang reist Knack Weekend naar steden binnen een straal van 300 kilometer rond Brussel. Daar gidst een local ons langs zijn favoriete plekken. Deze week: Utrecht.

DE WEEKENDTRIP

Dagelijks vliegen miljoenen beelden op Instagram. Maar mooie foto's maken is een kunst die niet iedereen beheerst. Brusselaar & Instagramfotograaf Johan Lolos - @lebackpacker met 442k volgers - geeft tips.

DE HANDLEIDING