Web weergave

Hij is bevriend met Kanye West en Raf Simons, maakte de videoclip voor Beyoncé en heeft vanaf 12 juli zijn eerste solotentoonstelling in het MAD.

WEEKENDUPDATE

Je huid verliest 's nachts vocht, een nachtcrème is geen overbodige luxe. De nieuwste lanceringen peelen, voeden, verstevigen en liften.

WEEKENDUPDATE

Het noorderlicht, de Niagarawatervallen of de Taj Mahal zien? Veel mensen zijn meer dan tevreden dat ze voor het tiende jaar op rij naar Blankenberge of dat vertrouwde vakantiehuisje in Spanje kunnen. Avontuur is namelijk knap vermoeiend. En "wat goed is, is goed."

MAATSCHAPPIJ

Het zuiderse leven in de Portugese streek Alentejo verschilt in alle opzichten van het drukke levensritme van Parijs. Maar laat rust nu net zijn waar Jean-Christophe en François nood aan hadden toen ze, na twintig jaar in de Franse hoofdstad, Villa Extramuros openden. Welkom in dit hedendaagse designhotel.

INTERIEUR

Bij ons wordt vlees op de barbecue meestal snel gegrild op hoge temperatuur. In het zuiden van de VS doet men net het omgekeerde: heel traag op lage temperatuur, tot het vlees letterlijk van de botten valt. Ook Vlaanderen ontdekt nu de geneugten van low & slow.

CULINAIR

Wie met vakantie gaat naar het Franse zuiden, komt ze onvermijdelijk tegen: de wijnen van de Côtes du Rhône.

WIJNenCO