Web weergave

Ter nagedachtenis van de New Yorkse Stonewall-rellen in 1969, staat de hele maand juni naar jaarlijkse traditie in het teken van LGBTQ+-rechten. De internationale Pride Month vieren wij graag mee met deze initiatieven.

WEEKEND UPDATE

Ook de parfums die we dragen ademen ons verlangen om te reizen: maar liefst drie merken lieten zich voor hun nieuwste geur inspireren door indrukwekkende kusten.

WEEKEND UPDATE

De mentale voordelen van dansen - Het hart van dansliefhebbers maakte een klein vreugdesprongetje en een opgetogen shuffle bij de laatste versoepelingen: na vijftien maanden dansverbod mag er sinds 9 juni weer gedanst worden. Over heel het land gooien dansscholen de deuren open. Waarom moeten we daar blij om zijn?

PSYCHOLOGIE

Eenvoud siert én knalt tegelijk. Beperk je silhouet tot één kleur voor een maximaal effect.

MODE

Waarom celebrity's hun eigen beautylijn starten - Rihanna, Pharrell Williams, Lady Gaga en Jennifer Lopez willen meer zijn dan een muze. Daarom lanceren ze zoals steeds meer celebrity's hun eigen cosmeticamerk. Hun producten zijn zelden vernieuwend, maar spelen wel in op trends en verkopen als zoete broodjes, nog voordat mensen ze zelfs maar geprobeerd hebben.

BEAUTY

Reisjournaliste Veerle Helsen schippert in tijden van corona tussen kleurcodes en bubbeladviezen. Nu de wereld stilaan opnieuw 'opengaat', kunnen we voorzichtig reisplannen maken. Deze week: bikepacking*.

REIZEN

Granita als ontbijt, in de warme middagzon of als dessert is een dagelijkse gewoonte in Sicilië. Meestal gemaakt van citroen, amandel of koffie, maar wij gaan voor een pittige 'adults only'-versie.

WEEKENDRECEPT

Het is zover: de restaurants zijn weer open. Waar is het goed tafelen? En wat zijn de smakelijkste nieuwkomers? Een greep uit het overheerlijke aanbod.

CULINAIR