Web weergave

Verklein je ecologische voetafdruk in de badkamer met een van deze navulverpakkingen.

WEEKENDUPDATE

Als je een wonde of een gebroken been hebt, ziet iedereen dat er iets aan de hand is. Maar wat als je perfect gezond oogt, maar aan een chronische ziekte of psychische stoornis lijdt die heel je leven bepaalt? "Ik was 27 en zat thuis, dat snapte niemand."

GEZONDHEID

Vijftig jaar geleden opende Sonia Rykiel haar eerste boetiek in Saint-Germain-des-Prés. In een exclusief interview duikt Julie de Libran, huidig artistiek directeur van het Parijse huis, voor ons in de archieven en brengt ze hulde aan de beroemde roodharige dame.

INTERVIEW

Lonely Planet heeft Friesland uitgeroepen tot een van de drie bestemmingen die in Europa ten onrechte over het hoofd worden gezien. Maarten Boersema, auteur van het boek 111 plekken in Friesland die je gezien moet hebben (Uitgeverij Toth), onderschrijft dat en deelt zijn favoriete plekjes, culinaire specialiteiten en adresjes om te overnachten in Friesland.

EROPUIT

"Dát was lekkere olijfolie, kan ik die hier ook kopen?" Misschien is het zo wel begonnen. Steeds meer restaurants gaan winkeltje spelen. "Een restaurant openen en tot je pensioen in de keuken blijven is verleden tijd", zegt de Gentse horecaondernemer Eric De Wagenaere.

CULINAIR

Terwijl toeristen aan de costa's puffen van de hitte, ligt aan de Atlantische Oceaan het koelere Galicië, met heerlijk verfrissende wijnen.

WIJNenCO