Web weergave

Drie tijdelijke samenwerkingen die er een onvergetelijke zomer van maken.

WEEKEND UPDATE

In een vorig leven werkte Vier-gezicht Gilles Van Bouwel op de afdeling 'persoonlijke verzorging' bij Unilever, waar hij de vraag naar mannenverzorging zag stijgen. In een boek bundelt hij nu tips voor beginnende groomers. Een introductie.

WEEKEND UPDATE

Na de natuurlijke wijnen komen er nu ook natuurlijke schuimwijnen op de markt. Stilaan duikt de pet' nat overal op als aperitief, ter vervanging van cava en champagne. Wij proefden de nieuwe hippe bubbels.

WIJN

Vegan dumplings met Russische roots, krekelrepen en wijn uit de diepvries: trappelt u ook om het te proberen?

SMAAKMAKERS

Hermine is mijn grootmoeder van moederskant. Ze is er helaas niet meer, maar ik koester de warme herinneringen aan haar en haar kookboek, dat ik geregeld doorblader. Dit terrinerecept zette mijn jeugd op zijn kop. De smaak overtreft alles, zelfs de allerbeste slager kan er niet aan tippen. Wachten is de kunst, wachten om ervan te genieten. Vijf dagen maar liefst.

SLOW COOKING

Als er één plaats is, waar we onszelf zijn, is het in bed. Knack Weekend trekt van slaapkamer naar slaapkamer voor een eerlijk gesprek. Deze week: Sabina (71) en Louis (73) vonden elkaar via een Filipijnse koppelaarster uit Beringen. 33 jaar, twee kinderen en één kleinzoon later begrijpen ze elkaar nog altijd zonder woorden.

TUSSEN DE LAKENS