Web weergave

Met z'n allen aan het Skyperitief? Uit een nieuwe studie blijkt dat het digitale aperitief veel minder populair is dan het online lijkt.

WEEKEND UPDATE

Van de hifi-installatie van David Bowie tot flipperkasten uit de jaren 60: ondernemer Filip Corne (46) zag tijdens de coronacrisis kans om zijn bedrijf Vintage Toys for Boys vorm te geven. Hij verkoopt unieke vintage objecten met als rode draad: muziek, elektronica en kunst.

WEEKEND UPDATE

Het is geen mooi woord, wrok. En die warm gehouden woede is ook geen aangenaam gevoel. Maar soms gebeuren er dingen, banaal of belangrijk, die je nooit vergeet, en misschien ook nooit vergeeft.

PSYCHOLOGIE

Vergeven, soms is het makkelijker gezegd dan gedaan, zo bewijzen onderstaande getuigenissen.

PSYCHOLOGIE

Van de savanne naar de stad. De safarilook krijgt een moderne update.

MODE

Niet kaki, maar camel- en roestkleuren vormen de basis voor een moderne safarilook. Opgefrist met wit.

MODE

Je hoeft geen lange vliegreis te maken om je alleen op de wereld te wanen. Dat ontdekten de Nederlandse reisjournalisten Bas van Oort en Dirk Wijnand de Jong. Samen gingen ze op expeditie. Niet in de bergen van Kirgizië of de jungle van Ecuador, maar in hun eigen achtertuin.

REIZEN

Het kookboek van het jaar ligt klaar, je kunt op zoek naar de toekomst van de duurzame landbouw en daarbij kiezen: zomerse icetea of een uitgelezen biertje.

SMAAKMAKERS

Het geheim van ramensoep schuilt in de talloze variatiemogelijkheden, met de kipoverschotjes van de dag voordien bijvoorbeeld. Maar aan de basis ligt een heerlijke zelf getrokken bouillon.

SLOW COOKING