Web weergave

Een dagelijkse work-out houdt de huid van je gezicht stevig en stralend. Twee opties.

WEEKEND UPDATE

WEEKEND UPDATE

Voor de fun en het familiegevoel, maar vaak ook met een boodschap: LGBT-verenigingen zijn vandaag talrijker en diverser dan ooit. Veel van die clubs tekenen dit weekend present op de Pride in Brussel, maar het hoogtepunt van het jaar? Daarvoor hebben ze het te druk met hun eigen agenda.

MAATSCHAPPIJ

Toen twee jaar geleden zijn dochter geboren werd, besefte Tom Mahy (31) dat hij anders in het leven wou staan. Minder cynisch en negatief, meer gefocust op oplossingen en positieve verhalen. Samen met zijn beste vriend stampte hij Zwijgen is geen optie uit de grond, een onlineplatform waar mensen die de wereld proberen te verbeteren een stem krijgen. 'Ook een bloemist, ambtenaar of gevangenisdirecteur kan het verschil maken.'

HET KEERPUNT

We genieten nog even na van de bloesems. In zachte pasteltinten en bloemenprints duurt de lente net iets langer.

MODE

Ruim een halfjaar reisde ik solo in mijn camper Connor door Spanje en Portugal. De eerste avond sliep ik op een klif, vlak bij een lichtpaarse Westfalia. 's Morgens zag ik door de gordijnen hoe de bewoner koffiezette, zijn surfboard waxte en tanden poetste. Banaler kon niet, maar we bewogen ons wel als in een postkaart. De Algarve lag erbij alsof ze net in bad was geweest en haar haren had gekamd. Het begin van een reis die mijn leven zou veranderen.

ON THE ROAD

Welk Scandinavisch land past het best bij jouw reisprofiel en wat mag je er zeker niet overslaan? De Belgische touroperator Nordic, gespecialiseerd in reizen naar Scandinavië, brengt het in kaart.

EROPUIT

Hij stond al jaren in de keuken, maar het was pas toen hij een kookboek van chef David Chang in handen kreeg dat David Copmans zijn eigen stijl vond: Aziatisch, maar in alle vrijheid, op zijn eigen manier. "Ik probeer gewoon zo lekker mogelijk te koken."

WEEKENDRECEPT

Terwijl Franse wijnbouwers elk jaar hopen op mooi weer, kent Chili jaar na jaar een stabiel zonnig klimaat.

WIJNenCO