Web weergave

Alle aandacht naar de bloemen in de vaas? Dat is verleden tijd in deze sculptuurvaas. Architecte Rula Yaghmour maakt interieurobjecten van massieve blokken die uit unieke combinaties van steen, tegels en marmers bestaan. Vandaar de naam kutleh, dat massa of blok betekent in het Arabisch.

WEEKEND UPDATE

Altijd in vakantiestemming? Het kan: de sfeer van de Zweedse boshut of de broeierige kleurenmix van Marrakesh haal je in huis zonder vliegticket.

SHOPPING

In Sint-Denijs-Westrem werd een huis uit 1935 gerenoveerd door een Belgisch dreamteam. Toen de keuken op de Instagrampagina van de Amerikaanse Elle Decor belandde, kreeg ze 39.000 hartjes. Het geheim achter deze geslaagde renovatie? Een goed buikgevoel en een neus voor vakwerk.

ARCHITECTUUR

Instagram als reisbureau: architectuurtoeristen bewegen hemel en aarde voor een foto van hun favoriete iconische gebouw. Volg hen en je weet welke architectuuriconen dringend op je bucketlist moeten.

REIZEN

De Knokse B&B van interieurontwerpster Bea Mombaers is een brutalistische designparel waar mensen van overal ter wereld naartoe komen.

EROPUIT

Mooie vakantiehuizen voor grote groepen zijn niet dik gezaaid, maar wij hebben er gevonden.

EROPUIT