Web weergave

Tijdens de eerste week van de lockdown besloot actrice Joke Emmers elke dag iets nieuws te leren om de sleur te doorbreken. Op Instagram deelde ze al hoe ze zich onder meer aan kalligrafie en het imiteren van bosuilen waagde, maar ze heeft nog meer verrassende ideeën.

WEEKEND UPDATE

Horlogemakers willen consumenten ook in deze tijden doen dromen. Drie trends voor moederdag.

MODE

Niet elke nieuwe moeder omarmt haar nieuwe lijf zo enthousiast als model Adina op de vorige pagina's. Kan het zijn dat we niet goed voorbereid zijn, op wat baren met je lichaam doet? "Zwangere vrouwen zijn pas écht geholpen met realistische verwachtingen."

REPORTAGE

Maarten Inghels is schrijver en dichter. Vorige zomer zakte hij af naar Graubünden in Zwitserland, op zoek naar de laatste gletsjers en de nieuwste kunst. Onder het huidige motto van Zwitserlands toeristische dienst, 'dream now, travel later', brengen we zijn verslag.

REIZEN

De keuken gaat nooit op slot. We laten ons inspireren door de lente, door Instagramfilmpjes of door een kookboek.

SMAAKMAKERS

De perfecte ribbetjes of spareribs zijn heerlijk zacht, ongelooflijk smaakvol en gewoon leuk om rustig op te peuzelen. Maar hoe maak je ze zo sappig vanbinnen en krokant vanbuiten? Het geheim van verrukkelijke ribbetjes zit hem in geduld, veel geduld.

SLOW COOKING

Nu iedereen in zijn kot blijft, gaan wij kijken wat mensen zoal doen om het daar draaglijker te maken, voor zichzelf en voor anderen. Deze week: Tom Hannes (50), filosoof, therapeut en voormalig zenboeddhistisch monnik. Al de hele lockdown biedt hij via Zoom begeleide meditatiesessies aan, waarvoor mensen gretig intekenen.

TUSSEN DE MUREN