Web weergave

De nieuwe uitvoering van het uniseks sporthorloge van Chanel in cijfers.

WEEKENDUPDATE

Dol op design, maar niet op het bijbehorende prijskaartje? Tijdens de Knack Weekend Designer Days shop je stoffen en oude collecties van grote ontwerpers voor kleine prijzen.

WEEKENDUPDATE

De nieuwe foundations beloven een stralende huid of komen in handige travelsize-vorm. Hoewel er nog steeds matte formules worden gelanceerd, lijkt foundation die je gezicht in een mooie gloed hult nu het populairst te zijn. Dat effect staat mooi op selfies (bekend als #yogaskin op Instagram), maar ook in het echte leven, omdat het je er blakend gezond doet uitzien.

WEEKENDUPDATE

Culinair specialist of niet: veel meer dan een mening heb je vandaag niet nodig om een recensie achter te laten over je laatste restaurantbezoek. Een goede uitlaatklep voor de klant, een extra uitdaging voor horecazaken. 'Niet tevreden? Gooi het dan niet meteen op sociale media.'

MAATSCHAPPIJ

Een fris en fruitig tafereel met de mooiste voorjaarsjuwelen. De grootste trends van het moment? Roze goud, natuurlijke vormen en zwarte stenen.

JUWELEN

Prille voorjaarsgroenten met een klontje boter, exotisch fruit met kokoskoekjes, gegrilde aardperen met citroen en dragon: wie zegt dat je alleen vlees op de barbecue kunt leggen? Gezond aprils grillen voor vegans en andere fijnproevers, van makkelijk tot meesterlijk.

CULINAIR

Sterrenchef Nick Bril besloot dat er naast het runnen van The Jane nog wel een nieuwe keuken bij kon en is tegenwoordig ook in Hotel August te vinden. Wij lusten het wel, deze gastronomisch verantwoorde hotelkost. (***)

TAFELEN

Wijnliefhebbers weten: de bodem heeft een invloed op de smaak en kwaliteit van wijn. Maar nergens is die invloed duidelijker dan bij wijnstokken op vulkanische ondergrond. Tijd voor een reis langs wijngaarden op vulkanen, op zoek naar de ultieme smaakexplosie.

WIJN

Geen beter seizoen dan de lente om een glas riesling te drinken. In de Elzas en in Duitsland gedijt deze nobele druif wonderwel. Leve de koningin van de druiven.

WIJNenCO