Web weergave

Uit de pandemie ontstaat een trend die even verrassend als geruststellend is: Zizmorcore, oftewel inwoners die met trots hun lokale ondernemers steunen door het dragen en kopen van hun merchandise. Want onze favoriete bars, restaurants en winkels zijn misschien uit het oog, maar niet uit het hart.

WEEKEND UPDATE

Als rijzende ster aan het Londense modefirmament lijkt alles wat de Zuid-Koreaanse ontwerper Rejina Pyo aanraakt in goud te veranderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat merken als & Other Stories bij haar komen aankloppen voor een samenwerking. Het resultaat: dromerige en duurzame statementkleren met pofmouwen, ruches en organische lijnen.

WEEKEND UPDATE

Bergamot is dankzij zijn frisheid een dankbaar ingrediënt voor parfumeurs. Deze zomer inspireert de citrusvrucht dan ook tot drie delicate geuren.

WEEKEND UPDATE

Fluo oogschaduw met blinkende steentjes of eyeliner in de vorm van wolkjes: make-up is in 2021 een expressiemiddel, meer dan een truc om imperfecties te verdoezelen. Een trend ingefluisterd door successerie Euphoria en de pandemie. 'Make-up is iets exceptioneels geworden.'

BEAUTY

Traditioneel Turks plat brood eet je als ontbijt of bij een maaltijd, rijkelijk voorzien van gesmolten boter of olijfolie met kruiden. Het wordt verkocht op markten en ook uitgedeeld aan hongerige klanten.

WEEKENDRECEPT