Web weergave

De expo's in het Zwitserse Luzern in juli en in de Tim Van Laere Gallery in september gaan voorlopig door, dus werkt kunstenaar Ben Sledsens naarstig verder in zijn atelier. Hoe houdt hij die quarantaine vol?

WEEKEND UPDATE

Nieuwe thuiswerkers kun je in twee categorieën opdelen: mensen met een bureaustoel en mensen met rugklachten. Een kleine selectie van oplossingen voor deze laatste groep.

WEEKEND UPDATE

De trend begon in Korea en veroverde de wereld: een nachtmasker is het nieuwste beautyritueel. Je brengt het aan voor het slapengaan, in een niet te dikke laag. Tijdens je slaap neemt je huid de werkzame stoffen op, en je wordt verfrist wakker.

WEEKEND UPDATE

Lieven Scheire (38) studeerde natuurkunde. Met het Neveneffecten-collectief maakte hij spraakmakende televisie en erna werd hij wetenschapswatcher bij de VRT. Hij brengt wetenschap naar een groot publiek via shows en boeken als Fysica, waarvan pas een geactualiseerde uitgave verscheen.

INZICHT

Kleed je op voor een uitstap in je eigen tuin, met bloemenprints en groentinten. Opvallen mag ook, in een baljurk of top met kristallen.

MODE

Van kookles via internet tot culinaire uitdagingen op sociale media. Chefs komen vanachter hun fornuis en omarmen schoorvoetend online het platform. 'De coronacrisis heeft me gedwongen te realiseren wat ik al eerder gedaan moest hebben.'

CULINAIR