Web weergave

Luxemerken en hun verdelers scharen zich achter de logohype.

WEEKEND UPDATE

Maak je weekendje Belgische kust cultureel verantwoord met een van deze expo's.

WEEKEND UPDATE

Uitgekeken op de hamam en hot stone massage? Probeer dan eens een van deze drie wellness-speciallekes.

WEEKEND UPDATE

WEEKEND UPDATE

Het aantal 'grijze' scheidingen neemt toe: in 2016 gingen in België maar liefst 505 65-plus koppels uit elkaar. Ook al ben je volwassen en heb je je eigen leven, het kan je behoorlijk onderuithalen als je ouders beslissen om elk hun eigen weg te gaan. "Ik huil alsof ik geen vrouw van veertig ben, maar een kind van tien."

MAATSCHAPPIJ

Wie kiest, bekent kleur. Ga voor volledig zwart of wit, en beslis of de onschuld of je schaduwkant het licht ziet.

MODE

Carte blanche? Dat moet je ontwerper Pieterjan geen twee keer zeggen. Voor een Franse expat tekende de Gentse interieurarchitect een kosmopolitische mancave met een zichtbaar skelet. 'Elke interieuropdracht is haute couture.'

INTERIEUR

De benedictijnen staan bekend om hun gastvrijheid. Iedere gast wordt door hen onthaald alsof Jezus zelf op bezoek is. Je zou voor minder zin krijgen om de nacht in een benedictijnen-klooster door te brengen...

EROPUIT

Wat de gezusters Hemsley samen kunnen, kunnen ze ook alleen: geweldige kookboeken uitbrengen. Eat Happy, het eerste soloboek van Melissa Hemsley, geeft zelfs de grootste keukenkluns zin om achter het fornuis te kruipen. De gerechten zijn makkelijk te maken, in een halfuur klaar, en een gezonde interpretatie van comfortfood. Zelfs erover lezen is al lekker.

CULINAIR

Word je tijdens het shoppen overvallen door zin in zoet? Antwerpen telt twee nieuwe, onweerstaanbaar lekkere adresjes.

SMAAKMAKERS

In maart speelde zich in de stad Genua een bijzonder spektakel af: honderd mannen en vrouwen bonden een groene schort voor en schaarden zich in het statige Palazzo Ducale achter lange tafels. Hier ging iets belangrijks gebeuren: de tweejaarlijkse Mondiale van de pesto.

SMAAKMAKERS