Web weergave

De wandelknooppuntenplanner geeft helaas geen stijladvies. Deze outdoorplunjes zijn gelukkig perfect voor het beklimmen van de Hoge Blekker, het temmen van de Kalmthoutse Heide en een anderhalvemeterkoffie uit eigen thermos achteraf.

WEEKEND UPDATE

Iedereen piekert weleens. Nachten kunnen we wakker liggen, maar 's ochtends blijken de kopzorgen gelukkig vaak gekrompen. Nu we minder afleiding hebben, lijkt het of die innerlijke stem niet meer tot zwijgen komt. Klopt het dat de stemmen in ons hoofd luider klinken?

PSYCHOLOGIE

Een pillow face, opgespoten lippen of een Brazilian butt lift: jonge vrouwen kiezen steeds vaker voor esthetische behandelingen en ingrepen met 'zichtbaar' resultaat. Plastisch chirurg Jan Vermeylen waarschuwt in zijn nieuwe boek Fillers zijn killers voor de gezondheidsrisico's.

INTERVIEW

Linnen is de ideale zomerstof: het is licht, ademend en kreukt heerlijk nonchalant.

MODE

Linnen heeft alles: het is ecologisch, het wordt in Europa gemaakt, het is mooi en tijdloos, en het verbindt knowhow met vernieuwende ideeën. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat linnen overal opduikt in de lente- en zomercollecties.

MODE

We hebben er zin in, we hebben er nood aan en eigenlijk moeten we het ook: met z'n allen naar buiten! Onze tuinen en terrassen zijn onze tweede thuis geworden. Om te ontspannen, te genieten, mensen te ontvangen, ja, zelfs om te werken. Omring je er dus gerust met luxe, comfort en design.

DESIGN

Zodra de grenzen opengaan, maken we twee fietslussen vanuit Stockholm: eilandhoppen op de Archipelago en ontspannen peddelen door het waterrijke achterland. Was slow travel nog niet eerder uitgevonden, dan hadden we dat ter plekke gedaan.

REIZEN

Het perfect belegde broodje - Een belegd broodje kan smaken tijdens de lunch, dus wie een goede broodjeszaak gevonden heeft, blijft die meestal jarenlang hondstrouw. Liever thuis een broodje samenstellen? Wij geven je een broodnodige handleiding én de beste adressen.

CULINAIR

Zure matten, maar dan anders. Droog je gemixt fruit, dan krijg je een soort 'leer' dat lijkt op zure matten maar in een gezonde versie. Zoet, zuur, pittig of kruidig. Banaan, appel, frambozen of mango. Met gember, chili, basilicum of rozenwater. Experimenteer en snoep.

WEEKENDRECEPT

We serveren je de lekkerste nieuwigheden en trends. Deze week: de zoveelste coronawandeling, maar dan met smakelijke invulling.

CULINAIR