Web weergave

Sinds Veronique Branquinho een punt zette achter haar eigen label, heeft ze niet stilgezeten. Zo tekende ze recent een compacte, eigentijdse bruids-collectie voor het Belgische familiebedrijf Marylise & Rembo Fashion Group. Haar collectie heet Carta Branca, Portugees voor carte blanche en een knipoog naar de roots van Veronique Branquinho.

WEEKEND UPDATE

De Bijenkorf viert zijn honderdvijftigste verjaardag. Doorheen de jaren wist het Nederlandse winkelcentrum relevant te blijven in een steeds veranderende markt. Vijf sleutelmomenten.

WEEKEND UPDATE

Op zondag zetten we onze horloges weer een uur vooruit. Een verlies van zestig minuten slaap blijft niet zonder gevolgen voor onze biologische klok. Een paar eenvoudige tips kunnen de effecten beperken, aldus Dr. Rebecca Robbins, slaapspecialist aan de Harvard Medical School.

EXPO

Ayan Mohamud Yusuf (39) was negen toen ze de Somalische hoofdstad Mogadishu moest ontvluchten. Ze raakte in Eritrea gescheiden van haar ouders en belandde op haar zestiende in België. Ze werd protocol- en cateringverantwoordelijke van de Vlaamse minister-president, bouwt met haar vzw Marodi scholen in Afrika en vertelt haar verhaal nu in het boek Op zoek naar vaste grond.

INZICHT

Op zoek naar een nieuw badpak of bikini? Ga voor monochrome kleuren en cut-outs.

MODE

Berlijn is koploper op het vlak van duurzaam ondernemen en het aanbod groene initiatieven in de stad is groot. Geen idee welke zero waste bar te bezoeken? De wandelingen van GreenMe Berlin nemen je mee op stap per buurt, of thema. Wij boekten een tour door het opkomende Neukölln.

REIZEN