Web weergave

Er is de voorbije twintig jaar van alles gezegd en geschreven over Paris Hilton. Dat ze dom was en echt geen enkel talent had, een imago waarvoor ze zelf deels verantwoordelijk was. Maar sinds kort wordt Paris gewaardeerd. En dat heeft ze opnieuw voor een stuk aan zichzelf te danken.

WEEKEND UPDATE

De verkoop van hoge hakken kelderde in 2020, en daar lijkt ook dit jaar geen verandering in te komen. Zeker omdat ook platte schoenen heel vrouwelijk kunnen zijn.

WEEKEND UPDATE

Mosgroen, gevlochten riet en zandkleur. Deze accessoires luiden de lente in.

MODE

Een beknopte geschiedenis van de stoel. We brengen dagelijks meer dan acht uur al zittend door, een cijfer dat er dankzij de coronacrisis allicht niet beter op is geworden. Een nieuwe expo in het Design Museum Brussels toont hoe de stoel de voorbije 160 jaar evolueerde van een industrieel succesproduct tot een symbool van bewustwording. Ga daar maar even voor zitten.

DESIGN

Koreaanse pannenkoek of jeon. Letterlijk vertaald: in beslag gebakken. Vervang je omelet met tomaat eens door een jeon. Makkelijk, snel en indrukwekkend. Met kimchi, lente-ui of rundvlees.

WEEKENDRECEPT