Web weergave

Jeansbroeken die tot net onder je ribben komen of exemplaren die bijna je achterwerk blootgeven: zowel de high als low rise jeans is deze lente helemaal terug van (nooit) weggeweest.

WEEKENDUPDATE

Denk bij natuurlijke parfums niet langer alleen aan patchoelie-olie. Organische, duurzaam geteelde, cruelty free, plantaardige ingrediënten worden tot geurige composities gecombineerd die op elke huid anders evolueren. Zoals deze drie.

WEEKENDUPDATE

Hij herinnerde zich vaag dat hij seks met haar had gehad, tot hij jaren later in een mail door haar op de feiten werd gewezen: het was geen seks, het was verkrachting. In 7200 seconden beschrijven Thordis Elva en Tom Stranger wat er in 1996 gebeurde in haar tienerkamer en hoe ze dat verwerkt hebben. Wij spraken met Tom.

INTERVIEW

Welke inspanningen levert de denimindustrie, nog steeds een van de meest vervuilende in de mode, om groener te worden? Wij steken ons licht op bij acht jeansmerken voor een stand van zaken.

MODE

De spelbreker bij uitstek leent zich deze lente tot zowat elke look, van trashy tot chic, als een passe-partout met weerhaakjes. Denim wordt gebleekt, uitvergroot en verknipt, of een statementaccessoire.

MODE

Kazachstan had een adequate hoofdstad in Alma-Ata, tot 's lands leider besloot om te verhuizen naar het 1200 kilometer verderop gelegen provinciestadje Akmola. In een oogwenk werd een flonkerende hoofdstad uit de steppe gestampt met een nieuwe naam: Astana.

REIZEN

Op het prentje staat een vlinder, een ezelskarretje, of een lachende Sophia Loren met genereus decolleté

SMAAKMAKERS