Web weergave

Christian Wijnants, Nanushka, Celine, Sies Marjan, Jacquemus en zelfs Tiffany & Co: de voorbije seizoenen sprongen succesvolle vrouwenlabels in het gapende gat van de mannenmarkt.

WEEKEND UPDATE

Hennepolie, het onschadelijke neefje van cannabis, wordt in steeds meer uniseks cosmetica gebruikt. Deze producten met een rebels kantje spreken vooral mannen aan.

WEEKEND UPDATE

Drie opvallende nieuwe collabs om in de gaten te houden.

WEEKEND UPDATE

Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag op 8 maart brengen we een man en een vrouw met uitgesproken meningen samen: wetenschapsjournalist Dirk Draulans en schrijfster Stella Bergsma. Een gesprek over #MeToo, reverse sexism en halve venten.

DUBBELINTERVIEW STELLA BERGSMA en DIRK DRAULANS

16:8, 5:2, Alternate Day fasting: ze zijn razend populair, de diëten waarbij je uren of dagen minder of niets eet. Maar zijn de formules een gezonde grote schoonmaak of de zoveelste dieethype?

GEZONDHEID

Menige vrouw die onlinedatet of zich anderszins online waagt, krijgt vroeg of laat af te rekenen met een pronte piemel in haar inbox. Waarom trekken sommige mannen zo gretig hun broek naar beneden en hoe reageren vrouwen het best op een dickpic? We zochten het uit.

FENOMEEN

Eilanden bieden het allemaal: water zien, schelpjes rapen, zeebries voelen en ijsjes eten. Mag je vakantieprogramma ook iets gevulder? Laat je inspireren door deze drie activiteiten.

GEWOONWEG

Opvallend nieuws in de Michelingids van dit jaar: restaurant Souvenir van chef Vilhjalmur Sigurdarson behaalde een ster. Twaalf jaar geleden verliet hij IJsland om als kok ervaring op te doen op het Europese vasteland. Wie is dit buitenbeentje aan de culinaire top van ons land?

CULINAIR

Kooknieuws, foodtrends en lekker leesvoer.

SMAAKMAKERS

Ook wijnen lijden onder de klimaatopwarming, waardoor wijnbouwers op zoek gaan naar koelere gebieden. Er is nu zelfs een Belgische invoerder die zich gespecialiseerd heeft in wijnen uit koelere klimaten.

WIJN en CO