Web weergave

Bella Hadid en Zoë Kravitz maken momenteel de Hollywood Hills onveilig met hun 'bergbottines'. Ook om? Keuze genoeg: van oldskool Timberlands tot gesofisticeerde designerboots.

WEEKENDUPDATE

WEEKENDUPDATE

Je huid verraadt een recent dieet van kerstbuche, champagne en kroketten? Gun haar een detoxkuur.

WEEKENDUPDATE

Zelfvoorzienende dorpen, grotkantoren en borstels die gezien mogen worden: 2018 brengt weer een hoop nieuws. En voor vaders wordt het alvast een topjaar: die zondagse met-de-kinderen-naar-de-speeltuin-plunje is helemaal hip.

SAMENLEVING

Een ernstig ziek kind, de dood van een naaste of de confrontatie met sociaal onrecht, het zijn ervaringen die er diep inhakken. Bij sommige betrokkenen wordt het leed de motor om zich actief in te zetten en anderen te helpen.

MAATSCHAPPIJ

Catherine richtte The Art Of Giving Foundation op, waarmee ze geld inzamelt voor Teach for Belgium en Kras Jeugdwerk.

MAATSCHAPPIJ

Jet Vermeylen-Nuyts is de bezielster van Vaga. De beginperiode was ontmoedigend. 'We hoorden veel mensen denken: 'Dat zijn een paar madammekes met veel tijd. Die zullen er wel vanzelf genoeg van krijgen.'

MAATSCHAPPIJ

Na de dood van haar jongste zoon richtte Caroline Safe Coastal Tourism op. "Zwemmen in zee kan levensgevaarlijk zijn."

MAATSCHAPPIJ

Bij een zwaar busongeluk in Egypte raakte het hele gezin Filliers gewond, vader Jan overleed ter plaatse. Het Fonds Jan Filliers reikt beurzen uit om slachtoffers van een ongeval te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het gaat steeds om concrete, persoonlijke projecten.

MAATSCHAPPIJ

Rudi Rotthier is journalist en reisschrijver, hij reisde al naar bijna alle landen in de wereld en trekt momenteel door de Verenigde Staten.

EROPUIT

Eind deze maand trekt chef Jean-Pierre Bruneau de deuren van zijn gerenommeerde restaurant Bruneau in Ganshoren achter zich dicht. De 74-jarige chef wil van zijn pensioen genieten: al zestig jaar roert hij in de potten, waarvan 42 achter het fornuis in zijn eigen sterrenrestaurant. Afscheid van een icoon.

CULINAIR

Of je nu een paar minuten hebt om de ochtendrush te doorworstelen of iets nieuws wilt proberen, de kom is een eenvoudige manier om een complete maaltijd op te dienen. Deze ontbijtkommen zijn vitaminebommen.

CULINAIR

Combineer verwarmende gember en kruidige salie met een droge schuimwijn voor een perfecte winterse cocktail.

SMAAKMAKERS