Knack Weekend Black

cover Knack Weekend Black

Lees nr. 07 | 14 februari 2018

Web weergave

Deze nieuwkomers op de catwalk zijn met 82 shows (& counting) op hun palmares niet alleen goed ingelopen, ze zijn klaar om de gezichten van de toekomst te worden.

WEEKEND UPDATE

Spektakel op de laatste dag van de modeweken: een replica van de Gorge du Verdon is het decor voor de show van Chanel in het Grand Palais.

WEEKEND UPDATE
Q&A

WEEKEND UPDATE

Wat gebeurt er als je vijf modestudenten zes maanden lang samen aan een collectie laat werken? Het resultaat ontdek je begin maart op Zalando.be.

WEEKEND UPDATE

Het voorjaar in drie woorden: feel good fashion. Van het nieuwe roze en de feestelijke franjes tot oude bekenden. Zeven trends die de zon doen schijnen.

MODE

Ze zijn drie decennia samen, waarvan twee als A.F. Vandevorst. Voor één keer kijken An Vandevorst en Filip Arickx terug: hun boek Ende Neu verschijnt deze week en hun show tijdens de coutureweek van Parijs was opgezet als een retrospectieve. A.F. is nog niet uitgepraat. Maar 2018 wordt een keerpunt. "We willen meer tijd en vrijheid om nog creatiever te kunnen zijn."

INTERVIEW

Go big or go home. Oversized volumes, meters tule en genoeg pailletten om je in te spiegelen. Wie de arena betreedt, mag opvallen.

MODE

Er zijn geen regels meer in de mode. Mix ruiten met bloemen, sporty met transparant of boots met een vleugje glitter. Werk af met een geut persoonlijkheid.

MODE

Een kijkje achter de schermen van de zomercampagne van het Belgische modemerk, dat dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert. Een broeierig project in een overwegend Belgische en vrouwelijke omgeving.

MAKING OF

Schud dat wintervel van je af. De make-uplooks van de lente zijn fresh, fresh, exciting. Wij signaleerden 5 trends: van felle kleuren over grafische lijnen tot een gezonde glow.

BEAUTY

'Niet opgemaakt en net gewandeld.' Nude anno nu.

BEAUTY

Vergeet die perfecte cateye, de nieuwe lijn mag dik en morsig.

BEAUTY

De oogopslag van Twiggy is terug. Knoeien toegestaan.

BEAUTY

Er valt niet naast te kijken: het ooglid wordt een verfpalet.

BEAUTY

Rood, fuchsia, mat, glanzend. Als die mond maar knalt.

BEAUTY