Knack Weekend Black nr. 07 | 13 februari 2019

Web weergave

Uit de kunst

Mode en kunst hebben bepaald geen hekel aan elkaar. Alsmaar vaker laten modehuizen zich inspireren of bijstaan door artiesten voor hun collecties.

WEEKEND UPDATE

Meteen mee

Volledig klaar voor het voorjaar, en dat zonder nieuwe kleren te kopen. Drie simpele modetrends, die je je eigen maakt in een vingerknip.

WEEKEND UPDATE

In zak en tas

Aan de arm, om je middel of stevig in de hand: drie tassentrends, van mini tot extra groot.

WEEKEND UPDATE

Trends & taboes

Fietsbroeken, wetsuits en bloemetjesjurken maken het mooie weer in Milaan en Parijs, we zijn nog niet uitgepraat over de tweets van Dolce & Gabbana, en wat is er gebeurd met Céline?

TRENDS en TABOES

Zomerhits

Wat brengt het voorjaar, behalve een door het wolkendek piepende zon? Hier zijn de acht grootste modetrends, recht van de catwalk.

TRENDS LENTE / ZOMER 2019

Alors on danse

De mode vraagt ons ten dans. Met jurken waar zwier in zit, soepel en sierlijk als de vrouw die ze draagt.

MODE

Uniseks

Genderneutraal is het nieuwe normaal. De grens tussen mannen- en vrouwenkleren vervaagt, de mogelijkheden verbreden en de toekomst is aan wie de nieuwe speelruimte durft te betreden.

UNISEKS

Strikt persoonlijk

Vaste klanten vertellen over de band met 'hun' modezaak, de personal assistant van Karl Lagerfeld lost belangrijke informatie en stylist Formichetti toont ons zijn verborgen walhalla.

STRIKT PERSOONLIJK

Nieuwe hotspots doen Milaan ontwaken uit zijn winterslaap

Tien jaar geleden leek Milaan een stad in winterslaap. Na een stijlvolle renaissance is de modieuze metropool nu klaarwakker en behoort de designhoofdstad van Italië tot de meest kosmopolitische plekken van Europa. Wallpaper riep Milaan zelfs uit tot 's werelds Best City 2019 wegens de recente opening van enkele culturele hotspots.

REIZEN