Web weergave

Waarom je uren uitsloven in de keuken om een spectaculair dessert op tafel te toveren? Deze chocolatiers maken het je gemakkelijk.

WEEKEND UPDATE

3 pop-ups met geschenken die buiten de lijntjes kleuren.

WEEKEND UPDATE

Nog steeds het mooiste geschenk onder de kerstboom.

WEEKEND UPDATE

Zwichten we door de papierschaarste binnenkort allemaal voor de e-reader? Vier leken van onze redactie doen de test.

WEEKEND UPDATE

Intussen is A Better Blend, de jaarlijkse pop-up van interieurarchitecten Anouk Taeymans en Sophie Peelman in Antwerpen, een vaste waarde geworden voor eindejaarsgeschenken. Hun uitgangspunt blijft ook deze zesde editie ongewijzigd: #ikkoopBelgisch.

WEEKEND UPDATE

Op 25 november werden, na een coronapauze van een jaar, de Belgian Fashion Awards uitgereikt. Een internationale jury van experts bekroonde de beste Belgische modetalenten van 2021.

MODE

Ooit dachten we nog dat 2021 één groot feestjaar zou worden. Het pakte anders uit, maar dat is misschien een extra reden om het jaar af te sluiten met buitengewone luxe op je bord. Haal de champagne boven, laat de kaviaar aanrukken, we hebben het nodig.

CULINAIR

Als er één moment is waarop alles schaamteloos mag blinken is het wel aan het einde van het jaar. Inpakken of mee uitpakken.

SHOPPING

Je hebt je mooiste pak of jurk aan, de champagne staat koud en je telt vol verwachting af naar middernacht. Tijdens de apotheose voel je je toch wat teleurgesteld. Hoe komt het dat oudejaarsavond vaak leuker klinkt dan het feest effectief is? Of wordt de avond dit jaar toch een absolute knaller?

MAATSCHAPPIJ