Web weergave

Drie keer rondneuzen tussen de mooie spullen.

WEEKEND UPDATE

Drie accessoires die de hoofden doen draaien.

WEEKEND UPDATE

Geen accessoire, maar een statement. De mono-oorbel wordt weelderig, explosief en massaal gedragen. Belangrijk: hij moet van op minstens vijf meter afstand zichtbaar zijn.

WEEKEND UPDATE

Exclusieve samenwerkingen in beperkte oplage zijn al lang een succesrecept in de mode. Nu wagen ook de betere geurkaarsmerken zich eraan.

WEEKEND UPDATE

Wanneer is iets exclusief? Als het gemaakt is van waardevolle materialen, als er maar weinig exemplaren van te vinden zijn of als er een dure naam op plakt? Ontdek de mechanismen achter exclusiviteit. En hoe we er zelf mee voor zorgen dat een product zeer duur verkocht kan worden.

MODE

Ze krijgen gepersonaliseerde gerechten en drankjes voorgeschoteld, worden ontvangen op sluitingsdagen en hebben inspraak in de keuken: het heeft zo zijn voordelen om vaste klant in een sterrenrestaurant te zijn. Gastronomen over hun favoriete sterrenzaak: 'Als we iets teveel op hebben, brengt iemand van het personeel ons naar huis.'

GASTRONOMIE

Honderd jaar geleden spendeerde de Brusselse beau monde z'n vrije tijd in Waulsort, de parel van de Bovenmaas. De dresscode was formeel, de hotels majestueus en de activiteiten exclusief. Na meer dan een halve eeuw winterslaap lijkt het dorp opnieuw te ontwaken.

TOERISME

Koning Filip groeide op in een disfunctioneel gezin, maar werd later onder de vleugels genomen door generaal Guy Mertens, de man die in de docu Filip van België zijn geestelijke vader wordt genoemd. Zijn dochter, VRT-journaliste Pascale Mertens, blikt terug op de opmerkelijke taak die haar vader indertijd toevertrouwd kreeg.

INTERVIEW

Een jongere, stevige en stralende huid in vier weken. Dat is wat de nieuwste premiumkuren in luxecosmetica beloven. Allemaal bevatten ze een zeer hoge concentratie aan exclusieve actieve bestanddelen. Maar daar hangt ook een prijskaartje aan: ze kosten tussen de 890 en 2520 euro. Is dat het wel waard?

BEAUTY