Knack Weekend Black nr. 44 | 31 oktober 2018

cover Knack Weekend Black

Lees Knack Weekend Black digitaal

Web weergave

Aaien mag

Fluweel heeft niet alleen onze harten, maar de hele levenssfeer ingepalmd: van catwalk tot interieurwinkel, van handtas tot tapijt.

WEEKENDUPDATE

Watch yourself

Gepersonaliseerde horloges zijn booming business, maar de tools en stijlen lopen flink uiteen.

WEEKENDUPDATE

Grote pakkans

Female empowerment brengt het tweedelige pak voor vrouwen terug, deze keer met aparte volumes, bedrukt of in bijzondere kleuren. Dress down met sneakers en een T-shirt.

WEEKENDUPDATE

Best Company-designer Olmes Carretti

De iconische eighties-sweaters van Best Company zijn terug! Achter de tekentafel: de designer van weleer, Olmes Carretti. We voegen hem om wat meer uitleg.

WEEKENDUPDATE

Knal erop

Kleuren troef dit seizoen. Hul je in rood, blauw, geel en groen, gecombineerd of ton sur ton. Mat of met glans, fel of pastel. Want het leven is mooier met een kleurenfilter.

MODE

De cruisecollecties: zomerkleren voor wie de winter ontvlucht

Stijlvolle, maar draagbare zomerkleren voor rijkelui die de grijze dagen ontvluchten. Ziedaar de oorspronkelijke definitie van het woord 'cruisecollectie'. Vandaag zijn deze collecties eerder seizoenloos, ideaal voor een generatie die voortdurend reist en er niet wil bij lopen alsof ze de modeboot gemist heeft.

MODE

Het huis van 1 miljoen: luxevastgoed opnieuw in de lift

De villa moet én een grote tuin hebben én een zwembad, in het midden van de stad, maar toch rustig gelegen zijn. Tja, als je meer dan een miljoen euro neertelt voor een woonst, wil je ook wat. Luxemakelaar Dirk Hoebrechts weet alles van eisenpakketten en enorme budgetten.

WONEN

24 uur luxe: achter de schermen van een een tophotel

In La Butte aux Boix weten ze wat verwennen is: naast vorstelijke kamers en een wellnesscenter om u tegen te zeggen herbergt het hotel ook het tweesterrenrestaurant La Source. Hoe hard werken is het, om gasten die wel iets gewend zijn van 's ochtends tot 's avonds in de watten te leggen? Wij trokken naar Lanaken en volgden een dag lang de 56 medewerkers, van kamermeisje tot kok.

REPORTAGE