Knack Weekend Black

cover Knack Weekend Black

Lees nr. 44 | 31 oktober 2018

Web weergave

Fluweel heeft niet alleen onze harten, maar de hele levenssfeer ingepalmd: van catwalk tot interieurwinkel, van handtas tot tapijt.

WEEKENDUPDATE

Gepersonaliseerde horloges zijn booming business, maar de tools en stijlen lopen flink uiteen.

WEEKENDUPDATE

Female empowerment brengt het tweedelige pak voor vrouwen terug, deze keer met aparte volumes, bedrukt of in bijzondere kleuren. Dress down met sneakers en een T-shirt.

WEEKENDUPDATE

De iconische eighties-sweaters van Best Company zijn terug! Achter de tekentafel: de designer van weleer, Olmes Carretti. We voegen hem om wat meer uitleg.

WEEKENDUPDATE

Kleuren troef dit seizoen. Hul je in rood, blauw, geel en groen, gecombineerd of ton sur ton. Mat of met glans, fel of pastel. Want het leven is mooier met een kleurenfilter.

MODE

Stijlvolle, maar draagbare zomerkleren voor rijkelui die de grijze dagen ontvluchten. Ziedaar de oorspronkelijke definitie van het woord 'cruisecollectie'. Vandaag zijn deze collecties eerder seizoenloos, ideaal voor een generatie die voortdurend reist en er niet wil bij lopen alsof ze de modeboot gemist heeft.

MODE

De villa moet én een grote tuin hebben én een zwembad, in het midden van de stad, maar toch rustig gelegen zijn. Tja, als je meer dan een miljoen euro neertelt voor een woonst, wil je ook wat. Luxemakelaar Dirk Hoebrechts weet alles van eisenpakketten en enorme budgetten.

WONEN

In La Butte aux Boix weten ze wat verwennen is: naast vorstelijke kamers en een wellnesscenter om u tegen te zeggen herbergt het hotel ook het tweesterrenrestaurant La Source. Hoe hard werken is het, om gasten die wel iets gewend zijn van 's ochtends tot 's avonds in de watten te leggen? Wij trokken naar Lanaken en volgden een dag lang de 56 medewerkers, van kamermeisje tot kok.

REPORTAGE