Web weergave

Drie aanraders voor de keukenkast.

WEEKEND UPDATE

Met Flavour levert chef Yotam Ottolenghi alweer zijn achtste kookboek af. Zijn immens populaire recepten worden sinds jaar en dag vertaald naar het Nederlands door Hennie Franssen, een gepensioneerde kokkin van 78 jaar.

WEEKEND UPDATE

Matthias De Caluwe (37) waakt sinds april 2018 over de belangen van 60.000 horecaondernemers. Zijn parcours leidde hem van de marketing en communicatie van Germinal Beerschot en het evenementen- en cateringbedrijf Max & Hades, toen onderdeel van Studio 100, naar festivals als Laundry Day, waar hij vanuit zijn strategisch adviesbureau Nexiris mee de kar trok.

INZICHT

Er wordt hard gewerkt in restaurantkeukens, en dus moet er ook goed gegeten worden. Samen, ook, en elk restaurant heeft zo zijn eigen voorkeuren. Wij schoven vier keer mee aan.

CULINAIR

Een unieke maaltijd kan je reis onvergetelijk maken, maar een goed restaurant vinden in een onbekend land is niet altijd simpel. Vijf foodies delen welke technieken zij gebruiken om op reis de beste bistro, nieuwste wijnbar of dat ene authentieke adresje te vinden. 'Ga af op natuurwijnen!'

REIZEN

DE SMAKELIJKE 100 - ADRESSEN